Marsol no vol marejar més els usuaris de bus traient i posant parades a l’avinguda Meritxell

El comú de la capital mantindrà de moment els circuits que s’estan fent ara per ara i no farà cap modificació fins a tenir els resultats de l’estudi de mobilitat de la vall central

Comentaris

La cònsol Conxita Marsol i Gabriel Dallerés, de la Cooperativa Interurbana, just abans d'iniciar la reunió que ha mantingut aquest dijous.
La cònsol Conxita Marsol i Gabriel Dallerés, de la Cooperativa Interurbana, just abans d'iniciar la reunió que ha mantingut aquest dijous.
El comú de la capital ha decidit mantenir l'actual circulació dels busos interurbans fins que es coneguin els resultats de l'estudi de mobilitat de la vall central. La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, no vol marejar més els usuaris del transport públic traient i posant parades a l’avinguda Meritxell. Per tant, fins que no estigui clar com ha de funcionar la mobilitat pel centre del país no es prendrà cap decisió ni es farà cap canvi més.

Així ho ha comunicat Conxita Marsol després de reunir-se aquest dijous al matí amb representants de la Cooperativa Interurbana. Les parades de bus que es van traslladar al carrer Prat de la Creu i altres zones, a causa de les obres de remodelació de l'avinguda Meritxell, es mantindran unes setmanes més, abans de prendre una decisió definitiva. Això no vol dir que no torni el transport públic a l’eix comercial per excel·lència de la capital. De fet, no es descarta que tornin els busos a l’avinguda de forma gradual i almenys en un sentit de la marxa tornin a circular els autobusos. Primer, però, Marsol vol tenir les coses clares.

La cònsol ha explicat, en declaracions recollides per l’agència ANA, que "la intenció és que els busos que passen pel centre d'Andorra la Vella cada vegada siguin menys grans i menys contaminants", però que cal veure si això ho permet el funcionament del transport públic de viatgers. Marsol ha avançat que té previst reunir-se amb el Govern, que també te pendent el concurs de les línies, així com també amb representants de l'altre companyia d'autobusos, Hispano Andorrana, durant la propera setmana. Des del comú esperen poder disposar de tota la informació necessària abans que comencin les escoles al setembre i aclarir, així, on aniran ubicades les parades.

Comentaris

Trending