La dona immersa en una suposada agressió sexual que hauria comès un bomber denuncia injúries rebudes per les xarxes

Farta de rebre comentaris des de perfils falsos, la denunciant posa en coneixement de la policia un dels missatges que considera més difamatoris perquè se n’investigui la procedència

Comentaris

Perfil des del qual se li haurien fet arribar els missatges suposadament difamatoris.
Perfil des del qual se li haurien fet arribar els missatges suposadament difamatoris.
La dona que el mes de març es va veure immersa en una suposada agressió sexual per la qual va denunciar un agent del cos de bombers ha presentat ara una denúncia contra aquell qui hi hagi rere un perfil de Facebook des del qual va rebre un missatge que considera injuriós. A la dona l’han aconsellat que no deixi passar “atacs denigrants” que, manté, pretenen fer-la culpable a ella d’una situació de la qual obertament se’n considera víctima.

Mentre no té coneixement de l’evolució de la causa oberta arran de la denúncia -i els complements posteriors- que va interposar però que, aparentment, continua judicialitzada, ha acabat denunciant els comentaris injuriosos al seu entendre que va rebre via Facebook. De fet, n’ha rebut més d’un i de dos. Però la dona ha denunciat el que creu que va anar més enllà. I que, entre moltes altres coses, li retreia que posava tot un col·lectiu en entredit. Això com a element més suau.

Segons consta en la denúncia interposada davant la policia després de diverses consultes amb advocats, la dona explica que arran de posar en coneixement del cos d’orde els fets dels quals hauria estat víctima i que tenien un funcionari del cos de salvament i extinció d’incendis, “he rebut contínuament diferents missatges mitjançant les xarxes socials, tant Facebook, com Instagram, en els que diferents persones amb perfils falsos m’insulten dient-me paraules com ‘puta’ i altres, difamant-me i injuriant-me”.

En aquest marc, explica que al darrer dia de maig va rebre un missatge “d’un tal Carlo” del qual, tot i intentar-ho, no n’hauria pogut aconseguir la identitat real tot i que “he pogut saber mitjançant alguna amistat que correspondria” a una persona que molt probablement també integra el cos de bombers. Com sia que aquell ‘tal Carlo’ “m’acusa de ser una mentidera, així com ‘treballadora de l’ofici més vell del món, però sense cobrar’, i d’altres difamacions i injúries” interposa finalment la denúncia per tal que es miri d’esbrinar qui ha darrere realment d’aquell perfil i així poder actuar formalment contra ell.

Etiquetes

-

Relacionat

¿Dona despitada o excés de voracitat sexual?
Seu de la Justícia, a l\'avinguda Tarragona d\'Andorra la Vella.

Relacionat

La Batllia activa les primeres diligències per investigar el cas de la suposada agressió sexual per la qual hi ha un bomber denunciat
-

Relacionat

La direcció de bombers limita l’ús del telèfon personal i prohibeix l’accés a les xarxes socials des de la feina
-

Relacionat

Interior minimitza 'l'escàndol de la mànega': només si la Batllia hi veu delicte expedientarà al bomber
-

Relacionat

Investiguen un bomber per una presumpta agressió sexual a una dona

Comentaris (1)

Trending