Alpify ara rebatejat com a Safe365 deixa Andorra i anuncia un acord d’inversió amb un prestigiós fons luxemburgués

La start up tecnològica liderada per Guillem Viladomat s’instal·la a Barcelona per poder consolidar el seu canvi de rumb quant al públic objectiu, ara centrat en les famílies i la gent gran

Comentaris

-
-
La start up tecnològica coneguda inicialment com a Alpify i ara rebatejada com a Safe365 deixa Andorra per instal·lar-se a Barcelona i anuncia, també, un acord d’inversió amb un fons luxemburguès que al seu dia va contribuir al llançament de projectes com Skype o Wallapop. Formalment, la firma liderada per Guillem Viladomat, deixa el Principat per poder ampliar el públic objectiu. Safe365, l’antiga aplicació coneguda com a Alpify, se centra ara en un usuari molt més ampli i familiar que no pas els muntanyencs o els esportistes.

Safe365 està acabant de fer els passos necessaris per deixar el Principat i establir-se formalment a Barcelona, “una ciutat que en els darrers anys s’ha consolidat com un dels pols d’atracció de talent digital més importants del món”. La capital catalana permetrà a la start up un dimensionament major al que tenia ja fins ara i, sobretot, que no se l’associï amb un producte per localitzar persones perdudes a la muntanya, funció inicial que se li va donar a l’aplicació. El públic objectiu és actualment més familiar, més encarat, especialment, en la cura i vigilància de la gent gran.  

Mangrove Capital Partners, el fons amb el qual ha tancat un acord la firma d’origen andorrà, va contribuir al llançament d’Skype o Wallapop

Anteriorment coneguda com a Alpify, Safe365 va néixer l’any 2012 amb la finalitat de millorar la seguretat dels esportistes, però amb el temps s’ha especialitzat en les persones més vulnerables del nostre entorn com la gent gran. La start-up tecnològica que ha desenvolupat una aplicació disponible per iOS i Android per a persones que tenen gent gran al seu càrrec anuncia ara, a banda que deixa Andorra, que ha tancat un acord d’inversió amb Mangrove Capital Partners, un prestigiós fons amb seu a Luxemburg que ha finançat companyies de la talla d’Skype, Wallapop i Wix, entre d’altres. 

“Les piràmides de població ens mostren que la societat en general està envellint i cada cop necessitarem més eines per cuidar de les persones grans”, afirma el fundador i actual CEO de Safe365 Guillem Viladomat, que considera “un orgull” que Mangrove hagi decidit invertir-hi: “Que un fons del seu prestigi s’interessi pel nostre projecte vol dir que anem pel bon camí”. Actualment es descarreguen l’aplicació una mitjana de 60.000 usuaris mensuals, i Safe365 ja acumula prop de dos milions de descàrregues per tot el món. A través de l’app, els usuaris poden cuidar millor els familiars en situació de vulnerabilitat, ja que poden monitoritzar la seva ubicació a temps real i, en cas de necessitat, la persona pot pitjar el botó vermell que el connecta directament amb els serveis d’emergències.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending