Detingut un home que n’amenaçava d’altres a través de missatges de WhatsApp

La denúncia i el posterior arrest es van produir arran d’una batussa que hi va haver en el marc dels actes de festa major a Sant Julià la matinada de divendres a dissabte

Comentaris

-
-

La policia va detenir dissabte a primera hora del matí un home resident que es dedicava a amenaçar a través de missatges de WhatsApp persones amb les quals va mantenir un altercat en el marc dels primers actes de la festa major de Sant Julià. El detingut, de 37 anys, va ser acusat com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili, la seguretat col·lectiva i la llibertat. Per acabar-ho d’adobar, l’home va donar positiu al control d’alcoholèmia.

Arran d’una batussa que hi va haver la matinada de divendres a dissabte a la via pública, a Sant Julià, entre diversos joves, finalment un dels implicats en l’altercat en va acabar denunciant un altre per les amenaces que rebia via missatges via l’esmentada aplicació de missatgeria telefònica. Les amenaces no només versaven sobre el denunciant en concret si no que es va estendre a d’altres dels implicats en la batussa. L’home, a més, hauria obtingut les dades -els números de telèfon- dels altres afectats de manera il·lícita.

Per raons que no han transcendit, el denunciat va acabar traslladant-se amb el seu propi vehicle fins al despatx central de la policia, a l’edifici de l’Obac, a Escaldes. Vist l’estat que presentava se li va fer la prova d’alcoholèmia i va donar positiu (1,09 grams d’alcohol per litres de sang) i va quedar detingut. L’acusació fonamental és per les amenaces via WhatsApp. Hores després va passar a disposició judicial i després de la respectiva ordenança penal va recobrar la llibertat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending