Un veí i les monedes perdudes en el camí de fugida permeten enxampar els tres nois que van robar en un bar

Els joves, un d’ells menors i que ja han recobrat la llibertat després de passar a disposició judicial, van endur-se la caixa registradora i les propines del Frankfurt Cerni del nucli antic d’Andorra la Vella

Comentaris

-
-
Tres joves resident al país, un d’ells menor d’edat, han passat a disposició judicial després que fossin enxampats per la policia al rec del Solà a primera hora del matí de divendres quan intentaven obrir la caixa registradora que poca estona abans havien robat d’un establiment de restauració al nucli antic d’Andorra la Vella. Tots tres han recobrat la llibertat després que el batlle de guàrdia dictés les mesures escaients i que no han transcendit. Un veí i les monedes perdudes durant el camí de fugida els van acabar delatant.

Segons han confirmat fonts coneixedores del cas, els fets van passar vers les sis del matí de divendres al Frankfurt Cerni, al carrer Mossèn Cinto Verdaguer de la capital. Els nois haurien accedit al local acabant de forçar una finestra que estava mig oberta. Dins, van agafar la caixa registradora, on hi havia un petit fons de caixa, i el pot amb les propines, on s’hi podien acumular un centenar d’euros, segons fonts policials.

Els tres joves van ser vistos per un veí de la zona i aquest va alertar la policia. Una patrulla es va acostar immediatament fins al local i, a partir d’aquí, va començar la recerca dels nois. Com que pel camí que van fer van perdre algunes monedes, això va facilitar la localització. Poc després als joves se’ls va trobar al rec del Solà intentant obrir la caixa. En el moment de ser enxampats no ho havien aconseguit tot i haver malmès la registradora.

Els dos joves majors d’edat van quedar formalment detinguts en el mateix moment acusats d’un furt amb força. El menor, adolescent, va ser controlat. Malgrat que els tres formen part del mateix dossier, segons les fonts consultades, la qüestió de la minoria d’edat penal marca un tractament lleugerament diferent. Els nois no van poder fer res més que reconèixer els fets.

Comentaris

Trending