El detingut per marxar d'un hotel sense pagar és reincident

Un establiment de la capital havia denunciat dissabte que un client de 66 havia deixat d’abonar la factura d’allotjament per un valor superior a 700 euros

Comentaris

-
-
La policia va detenir la matinada d’aquest diumenge un turista de 66 anys que havia estat denunciat per la direcció de l’hotel on s’havia allotjat sense abonar les despeses generades, de més de set-cents euros. Es dóna el cas que no era la primera vegada que operava de la mateixa manera. S'allotjava en un hotel del país i quan era l'hora de pagar, desapareixia. Evidentment, sense abonar la factura.

La detenció del turista del ‘sinpa’ es va dur a terme a 2/4 de 3 de la matinada de diumenge. Després de rebre durant la jornada de dissabte la denúncia de la direcció d’un hotel de la capital que un client de 66 anys havia marxat de l’establiment sense abonar la factura de l’allotjament, que era superior a 700 euros, agents del cos, alertats de la denúncia, van controlar l’home per la via pública i el van acabar detenint. Aquesta és una de les dotze detencions que el cos d’ordre va dur a terme durant la setmana passada. D’aquestes, nou van ser degudes a controls de trànsit que van acabar donant positiu en alcoholèmia.

A banda dels positius per alcoholèmia i la detenció dilluns passat d’un jove de 21 anys que entrava al Principat per la frontera francesa amb un turisme en el qual portava dues pastilles d'èxtasis i 1'9 grams de marihuana, aquest dissabte al migdia es va arrestar un altre no resident, de 22 anys, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit domèstic i resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions. La policia va ser requerida per una desavinença de parella en un domicili particular d’Escaldes. Quan la patrulla pertinent es va presentar al lloc indicat per veure què passava, l’home es va resistir a l’arrest sempre segons la versió policial.

Etiquetes

Comentaris

Trending