Esport

Josep ‘Pepi’ Pintat agafa les regnes de la FAE amb la voluntat de “seguir el projecte de l’Albert Coma”

El nou president de la federació ja feia temps que col·laborava amb l’anterior junta i ara la lidera juntament amb Patrick Toussaint (vicepresident), Lluís Ruiz (secretari), Jordi Pont (tresorer) i Jordi Farré, Jordi Argemí i Joan Erola (vocals)

Josep 'Pepi' Pintat, a l'esquerra i en primer terme, amb altres membres de la junta presidint l'assemblea.. FAE
Josep 'Pepi' Pintat, a l'esquerra i en primer terme, amb altres membres de la junta presidint l'assemblea. | FAE

Altaveu

Josep ‘Pepi’ Pintat Mas agafa les regnes de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). Com a líder de la única candidatura que s’ha presentat a les eleccions d’un dels organismes esportius més importants del país, Pintat ha sortit escollit automàticament president per encapçalar un projecte que hauria de ser continuista amb el que durant anys ha portat a terme Albert Coma, que finalment no s’integra a la junta, i que deixa “el llistó molt alt”.

Pintat era l’elegit per Coma. De fet, aquest dimecres el nou president mateix ha reconegut que l’ara president sortint el va anar buscar com a recanvi i que va demanar, abans que res, poder conèixer la realitat de la federació. En declaracions oficials de la FAE després de l'assemblea, Pintat ha explicat que fa un temps que es va incorporar en el dia a dia de la federació, encara que no com a integrant de la junta pròpiament dit, per saber com anava “el funcionament intern” i “una realitat com aquesta”, en referència a la federació.

Pintat forma junta amb Patrick Toussaint com a vicepresident, Lluís Ruiz de secretari, Jordi Pont de tresorer, i Jordi Farré, Jordi Argemí i Joan Erola de vocals. Segons el nou president, una junta que es complementa “molt bé”, amb elements amb bons coneixements tècnics, financers i jurídics. “Molt preparada” i amb bons dots de relacions públiques. Una junta “amb molta il·lusió i moltes ganes” que “ha de seguir tan bé com es pugui el projecte de l’Albert (Coma), que ha deixat el llistó molt alt”.