Instal·lacions de Buda Espai, a la borda del Prat Salit.

El Constitucional avala el desnonament del Buda Espai

L’Alt tribunal no admet a tràmit el recurs que pretenia frenar el llançament dels arrendataris de la borda del Prat Salit, que malgrat que fa temps que està tancada al públic continua en possessió dels explotadors de que va ser un notable recinte d’oci a tocar l’avinguda Salou

La crisi dels obrers peruans s’aguditza

Afers Socials i policia han intervingut davant les denúncies d’un grup de treballadors que estan regularitzant la seva situació i Espot i Marsol anuncien l’enduriment de mesures davant la possibilitat que un altre col·lectiu d’operaris de la construcció hagin estat acomiadats com a represàlia

Vídeos
Podcasts

De l'oficina al camp: dones amb empenta

El passat d'Andorra és agrícola i ramader. En el present no és tan evident. Deixant de banda la ramaderia amb bestiar oví, equí i boví, hi ha altres iniciatives, a petita escala que aconsegueixen tirar endavant a empentes i rodolons per la força de voluntat de qui hi ha al capdavant. Aquest és el cas de la Sandra Balcon i l’Eva Gómez. 

Listen on Apple Podcasts Listen on Spotify Listen on Google Podcasts Listen on Amazon Music Listen on Podcast Addict

COM ANILLO AL DIT

SEMÀFORS

  • periodista

    És un dels autors andorrans més venuts d’aquest Sant Jordi amb el llibre ‘Amunt i Avall’ en què explica la seva experiència com a community manager del MoraBanc Andorra.

  • ambaixador d'espanya a andorra

    L’ambaixada d’Espanya a Andorra ha ofert al Govern la possibilitat de difondre, a través de la xarxa d’instituts Cervantes qualsevol expressió cultural andorrana.

  • ministra de justícia i interior

    La crisi dels obrers peruans s’agreuja cada vegada més i des del Govern no s’està actuant amb prou contundència per evitar les situacions d’abús, que es repeteixen constantment.

altres veus

Trending