El controvertit servei de bicicleta elèctrica es posa en marxa després de Sant Joan

Amb més de dos mesos de retard degut a la lentitud de les administracions a atorgar permisos i decidir la ubicació de les parades, el projecte que dóna continuïtat a Pedaland es posa en marxa el dia 26

Comentaris

-
-
Amb més de dos mesos de retard respecte la data prevista pel Govern i que recollien tots els documents del projecte, finalment el servei de bicicleta elèctrica que ha de donar continuïtat al projecte denominat el 2014 Pedaland es posarà en marxa després de Sant Joan. Durant la setmana que ve s’ha d’acabar de concretar la data exacta, però si no hi ha canvis serà el 26 de juny que arranqui la iniciativa, l’adjudicació de la qual està impugnada judicialment.

La previsió inicial era que el servei es posés en marxa el 19 d’abril i que durant dos mesos el mateix tingués la consideració de període de prova, després del qual l’empresa adjudicatària, en aquest cas Montre, estarà obligada a tenir al carrer totes les bicicletes a les quals es va comprometre en la seva proposta. Els dos mesos de prova, segons les fonts, no començaran a comptar fins que no es posi en marxa el servei. Tots els terminis es retarden respecte d’allò que establien els plecs de condicions i els contractes.

Segons les fonts, el retard no és computable a l’empresa i, per tant, aquesta en cap cas estarà exposada a les sancions que s’establien en les bases del concurs. Les mateixes fonts han assegurat que han estat alguns dels comuns que han estat molt menys diligents de l’esperat a l’hora d’atorgar permisos necessaris o de decidir les ubicacions més adients per posar-hi les parades. Així, no es preveu cap sanció a no ser que a partir de l’arrencada del servei hi hagi algun incompliment per part de Montre.

El projecte de bicicleta elèctrica es posarà en marxa amb el procés d’adjudicació impugnat davant els tribunals. La segona empresa licitant va presentar una demanda contra la decisió del Govern d’atorgar la concessió del servei a Montre en considerar que hi ha diversos aspectes de la valoració feta no s’ajusten al que correspondria o no es van puntuar de forma adequada, entre altres coses. La demanda, que va presidir el recurs administratiu davant el propi Govern, ja fa setmanes que va ser admesa a tràmit.

Govern preveu incrementar la inversió en el pressupost per al 2017 i situar-la en 52 milions

Relacionat

Piquen el crostó al Govern per diferents adjudicacions que no s’ajusten al que demana la llei
-

Relacionat

La Batllia admet estudiar si hi va haver anomalies en l’adjudicació del concurs de la bici elèctrica
-

Relacionat

Pyrénées i Crèdit Andorrà, dues firmes que s’afegeixen al projecte de la bici elèctrica
-

Relacionat

El projecte de la bicicleta elèctrica s’electrocuta
Un miler de persones respon l\'enquesta que serveix per dissenyar el servei de bici elèctrica del país

Relacionat

Un miler de persones respon l'enquesta que serveix per dissenyar el servei de bici elèctrica del país

Comentaris (1)

Trending