Alberca i Mingorance, convidats 'estrella' d'una jornada sobre crim organitzat a Galícia

El fiscal general parlarà de la nova realitat del blanqueig de capitals i la batlle ho farà sobre les noves formes de delinquir en un acte el 31 de maig a l'Academia Galega de Seguridade Pública

Comentaris

-
-
El fiscal general de l’Estat, Alfons Alberca, i la batlle instructora més mediàtica del Principat, Canòlic Mingorance, tornaran a formar tàndem com a convidats principals d’una jornada sobre delinqüència organitzada i blanqueig de capitals promoguda per un jutge de Vigo. La cita està prevista que se celebri el 31 de maig a la seu central de l’Academia Galega de Seguridade Pública de A Estrada, a la província de Pontevedra.

Alberca serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural en la qual versarà sobre ‘La nova realitat del blanqueig de capitals i la seva dimensió internacional’. Mentrestant, Mingorance, batlle d’instrucció especialitzada, té previst parlar de ‘La criminalitat organitzada com una nova forma de delinquir: desafiaments i realitats’. Fonts jurídiques han lamentat que especialment la jutge acudeixi a cites arreu i, en canvi, eviti tractar amb els advocats al Principat.

La jornada, segons que publica ‘El Correo Gallego’, està organitzada pel magistrat d’instrucció del jutjat número 4 de Vigo, Juan Carlos Carballal. A banda d’Alberca i Mingorance també acudiran a la cita alts càrrecs de la unitat de delinqüència especialitzada i violenta de la policia nacional espanyola i de la unitat central operativa (UCO) de la guàrdia civil, a més a més del catedràtic de Dret penal de la Universitat de Santiago de Compostel·la Miguel Ángel Souto i del fiscal de Vigo Juan Antonio Sagredo.

 

Comentaris (1)

Trending