Desarticulat un ‘supermercat de la droga’ que tenia ‘emmagatzemats’ 228 grams de cocaïna

L’operació, que ha permès localitzar la quantitat de ‘coca’ més gran trobada en les darreres dècades al Principat, continua oberta i ja ha permès detenir diverses persones

Comentaris

-
-
La policia ha desarticulat un ‘supermercat de droga’ en l’operació més important contra el tràfic de cocaïna que s’ha fet al Principat en les darreres dècades. En una actuació policial denominada ‘Operació Nord’, que va esclatar ahir a la nit i que encara resta oberta, es van comissar fins a 228 grams de cocaïna, una quantitat desorbitant per al que sol ser habitual al país. Hi ha diverses persones detingudes que formarien una xarxa molt ben organitzada i estructurada. Diversos dels arrestats molt probablement acabaran empresonats.
Els agents han recuperat 18,7 grams de metamfetamina, 17 grams d’èxtasi, 7,2 grams d’heroïna i 5 dosis d’LSD, un  vehicle d’alta gamma i 2.110 euros en efectiu

A banda de la cocaïna comissada, els agents intervinents, de l’àrea de la policia criminal especialitzats en estupefaents, també van recuperar 18,7 grams de metamfetamina, 17 grams d’èxtasi, 7,2 grams d’heroïna i 5 dosis d’LSD. La policia també ha comissat un vehicle d’alta gamma i va intervenir 2.110 euros en efectiu. L’operació s’ha dut a terme sota control judicial i està sota secret de sumari, amb la qual cosa els detalls que transcendeixen ho fan en comptagotes. 

Els investigadors estan analitzant els contactes i les relacions mantingudes per les persones que de moment han estat detingudes. I a partir d’aquí no es descarten nous arrestos. Per ara no ha transcendit ni tan sols la xifra de detinguts per no poder posar sobre la pista altres persones que presumptament estiguin vinculats a la mateixa banda. La policia considera que per la diversitat dels productes requisats, es pot concloure que s’ha desarticulat una presumpta xarxa, organitzada i estructurada, de tràfic d’estupefaents coneguda com ‘el supermercat de la droga’.

Comentaris

Trending