El mossos enxampen un cotxe andorrà circulant al doble del permès al Pont de Bar

El conductor, de 29 anys, conduïa un Mercedes Benz de la classe A a 188 quilòmetres per hora en un tram de la N-260 en el qual la velocitat està limitada a 90

Comentaris

-
-

Un conductor andorrà de 29 anys s’haurà de presentar davant el jutjat de la Seu d’Urgell quan sigui requerit per respondre de la denúncia formulada pels mossos d’esquadra que aquest dimarts a primera hora del matí el van enxampar circulant pel terme municipal del Pont de Bar a més del doble del permès.

La policia catalana ha fet pública aquest dimecres la denúncia tot recordant que la carretera no és un circuit i explicant que el ciutadà andorrà circulava a 188 quilòmetres per hora en un tram on sols es podia anar a 90. Concretament era al quilòmetre 212 de la carretera N-260, al terme municipal del Pont de Bar. L’home va ser enxampat a 3/4 de 9 del matí del primer dia de maig tot conduint un Mercedes Benz classe A.

Una vegada aturat el vehicle, el mateix va quedar immobilitzat pels agents dels mossos que, primer, havien ‘caçat’ l’infractor via radar. El conductor va ser denunciat per una infracció penal i ara caldrà que es presenti davant el jutjat de la Seu al qual s’ha traslladat l’expedient tan bon punt l’autoritat judicial el reclami.

 

Comentaris

Trending