L’exgerent de la FAAD Jacint Risco pretén ser candidat pels pensionistes als comicis de la CASS

L’advocat, policia jubilat i antic secretari d’Estat de Funció Pública es mobilitza per obtenir les firmes necessàries per poder formalitzar la seva candidatura

Comentaris

-
-

Els pensionistes ja tenen un altre precandidat. Un altre possible aspirant a representar-los al consell d’administració de la CASS. De fet, és el segon que d’una manera o altra mostra la seva voluntat pública de voler-se presentar als comicis del 20 de juny. Es tracta de Jacint Risco, un home que darrerament aspira a tot. També va deixar-se estimar com a hipotètic Raonador del Ciutadà. No va entrar ni a la terna de candidats amb veritables possibilitats. Ara recull firmes per poder esdevenir candidat.

Policia jubilat per culpa d’una esclerosi múltiple, exsecretari d’Estat de Funció Pública, vicepresident del Comitè Olímpic Andorrà (COA) i exercent de l’advocacia que va estudiar ja de gran, Risco també és de l’entorn demòcrata. De fet, una de les pretensions de DA és controlar al cent per cent el consell d’administració de la CASS. Fins al 9 de maig es poden presentar candidats. Risco, durant un temps i fins als darrers dies de març de l’any passat gerent de la Federació Andorrana d'Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD), s’està mobilitzant per a la recollida de les firmes necessàries per poder ser candidat.

Que s’hagi proposat formalment i hagi transcendit hi ha l’empresari Francesc Zamora, actual suplent del conseller Jordi Galobardas en representació dels patrons. Zamora va postular-se durant una reunió de la comissió de seguiment de la CASS en el marc de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA).

-

Relacionat

DA posa en marxa la maquinària per poder controlar els llocs de la CASS que s’han d’elegir a l’urna

Comentaris

Trending