Empresonat el principal detingut en l’‘operació Espai’ de lluita contra el narcotràfic

Un resident equatorià de 31 anys va ser arrestat la matinada de dissabte amb tretze embolcalls de cocaïna al damunt

Comentaris

Empresonat un jove \'rapper\' belga acusat d\'haver violat una turista del mateix país al Pas
Empresonat un jove \'rapper\' belga acusat d\'haver violat una turista del mateix país al Pas
El principal detingut en l’‘operació Espai’ de lluita contra el tràfic de droga ja ha ingressat al centre penitenciari. Es tracta d’un resident equatorià de 31 anys detingut la matinada de dissabte amb tretze embolcalls de cocaïna -pràcticament deu grams de droga- a sobre i més de 700 euros. L’altre arrestat en la mateixa actuació policial no ha entrat a la presó. L’operació continua oberta.

L’home va ser enviat a la Comella després de ser processat per un delicte contra la salut públic, en concret per traficar amb droga en gran quantitat. L’ara empresonat es juga una bona colla d’anys d’internament ferm. Entre el que se li va trobar a sobre i el que es va localitzar en la perquisició posterior, la policia va comissar cinquanta grams de cocaïna. I no només això. Tota la droga estava disposada en paperines, en embolcalls. Per tant, no hi ha dubte que els pretenien comercialitzar. Fins un total de 55 paquetets.

La investigació posterior va permetre recuperar 42 dosis més i va comportar un altre arrest, que no ha comportat ingrés a presó 

Arran de la mateixa investigació oberta arran de la primera detenció, la de l’home que es va detenir inicialment i que ara està empresonat, els agents van detenir una segona persona, un altre resident en aquest cas de 27 anys i que no hauria entrat a la presó tot i que la seva situació processal no ha transcendit.

Aquests, van ser dos dels arrestos que es van dur a terme la setmana passada. Relacionat amb el consum i el tràfic de drogues, hi va haver cinc detencions més. Totes, però, de petites quantitats. Amb prou feina si arribaven a un gram de cocaïna. Les detencions es van practicar a Soldeu i el Pas de la Casa. I també una a l’estació nacional d’autobusos. S’hi va controlar una menor que estava en possessió d’1,7 grams de marihuana que li havia cedit un resident de 18 anys que va acabar detingut.

Etiquetes

Comentaris

Trending