Detingut per robar els diners de les caixes registradores de les cafeteries de dos hotels

L’home, un no resident de 56 anys, va ser reconegut per una patrulla al Pas de la Casa; els fets denunciats havien succeït a Andorra la Vella i Escaldes

Comentaris

-
-
La policia ha detingut un home no resident com l’autor del robatori dels diners que hi havia en les caixes registradores de les cafeteries de dos hotels d’Andorra la Vella i Escaldes. L’arrest es va produir dilluns de la setmana passada poc abans del migdia quan el sospitós, probablement, pretenia sortir del país pel Pas de la Casa i va ser reconegut per agents de la policia, que internament havia distribuït uns fotogrames capturats de les imatges gravades per les càmeres de video-vigilància d’un dels establiments afectats.

Els robatoris s’havien produït dissabte i diumenge de l’anterior setmana. Responsables dels dos establiments afectats van cursar les respectives denúncies. En total, el botí aconseguit pel lladre ascendia a 740 euros. De les imatges capturades per les càmeres de seguretat, els investigadors van poder comprovar ràpidament que els dos robatoris els hauria comès la mateixa persona. Per això es va distribuir el fotograma. Els controls van fer efecte dilluns vers les 11.30 del matí al Pas de la Casa. L’arrestat, acusa d’un delicte d’apoderament patrimonial, és un home estranger de 56 anys.

La policia també va arrestar un noi de 19 anys que en un supermercat de la vila encampadana pretenia endur-se 29 cartrons de tabac sense pagar

La de dilluns no va ser l’única detenció per delictes contra el patrimoni. També al Pas de la Casa però en aquest cas dissabte al matí, la policia va detenir un turista de 19 anys que se’n duia sense pagar diversos paquets de tabac. El cost de l’ordre va ser requerit pel servei de seguretat d'un supermercat de la vila encampadana, ja que tenien controlada una persona per haver sostret 29 cartrons de tabac valorats en 841 euros. L’interessat, a l'interior de l’establiment, va introduir el tabac dins d'un carretó i seguidament es dirigeix vers les caixes de pagament i en aprofitar que no hi havia cap empleat surt corrent amb el carretó. 

Comentaris

Trending