El jove implicat en l’afer del policia formava part d’una xarxa que distribuïa marihuana a menors

A banda del noi, de 23 anys, que va protagonitzar l’incident que va suposar la condemna per maltractaments i tracte degradant d’un agent, també es van arrestar dues persones més

Comentaris

-
-
El jove que fa unes setmanes va protagonitzar juntament amb un policia un incident que va acabar costant la feina de l’agent per agredir el primer quan estava emmanillat arran d’una detenció per un aldarull a les portes d’un local d’oci nocturn formava part d’una xarxa de distribució de marihuana, especialment, entre escolars, molts dels quals menors. El noi que va ser colpejat en l’ascensor de detinguts per l’uniformat que va acabar condemnat per maltractaments i tracte degradant és un dels tres arrestats en el marc de l’operació que s’ha anomenat ‘Niu’, centrada a Andorra a Vella i que ha permès retirar del ‘mercat’ 123 grams de marihuana.

L’operació, sota control judicial i que continua oberta, va suposar la detenció del jove implicat amb l’afer del policia, de 23 anys, i dues persones més de 19 i 22 anys. Tots tres són residents al Principat i tots tres col·laboraven, segons el cos de l’ordre, en la distribució de la droga malgrat que un d’ells tenia un paper més rellevant que la resta atès que era el qui adquiria el producte estupefaent i el manipulava per, posteriorment, comercialitzar-lo. A banda de la marihuana també es va comissar una mínima quantitat d’haixix, una petita quantitat d’oli de cànnabis, una bàscula de precisió i altres estris per la manipulació i possible venda al detall de la droga.

L’operació policial, sota control judicial i que continua oberta, va permetre comissar 123 grams de ‘maria’ al domicili del principat acusat, que comprava i manipulava la droga

La investigació efectuada ha permès arribar a la conclusió que el principal implicat adquiria marihuana, la qual manipulava al seu propi domicili venent indiscriminadament a joves i a menors d'edat. Tot i que la majoria de transaccions es feien a l’habitatge o en les seves immediacions, s’ha constatat que de vegades també es duia la droga amb vehicle fins al lloc on hagués indicat el comprador. Els altres dos detinguts col·laboraven directament amb el principal implicat, formant, segons la policia, una xarxa de distribució de productes estupefaents, fet que comporta un agreujant a l’hora de formular les acusacions pertinents.

El fet que el punt de venda es trobés situat a escassos metres d’una zona lúdica, comportava que en determinades hores del dia, el flux de joves cap a aquell punt fos constant, fet que va fer sospitar als investigadors. En el marc de l’operació ‘Niu’, a banda de les tres detencions, s'ha procedit al control i identificació d’altres implicats, alguns menors d’edat, que no han estat detinguts. Així mateix s’ha procedit a la confiscació de dos cotxes i una motocicleta. Aquests vehicles eren emprats presumptament per aquesta xarxa de tràfic d’estupefaents, tant en la introducció com en el repartiment de la droga.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending