Detingut per una qüestió de drogues l’home involucrat en l’agressió proferida per un policia que li va costar la feina

L’arrestat, de 23 anys, té un llarg historial de comportaments conflictius, va ser apressat dimarts a la nit acusat d’un delicte contra la salut pública i ha de passar a disposició judicial

Comentaris

Accés al despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes.
Accés al despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes. ALTAVEU
La policia ha tornat a detenir, ara per una qüestió relacionada amb les drogues, el jove que fa unes setmanes es va veure embolicat amb un aldarull amb un agent que va comportar que aquest darrer acabés condemnat per maltractaments i, en conseqüència, expulsat del cos. La detenció es va produir dimarts a la nit i el jove arrestat, de 23 anys, estaria pendent de passar a disposició judicial.

Segons les fonts, l’home, amb una llarga llista d’antecedents per diversos motius, va ser apressat acusat d’un delicte contra la salut pública. No seria la primera vegada que es veu involucrat en un cas de la mateixa naturalesa o tipologia delictual. Tampoc no era la primera vegada, quan se’l va detenir la matinada del 18 de febrer, que era arrestat per aldarulls i baralles. En aquella ocasió se’l va detenir per agredir amb un cop de colze a la cara una noia que estava a la porta d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella. De fet, una patrulla de la policia va acudir al lloc dels fets alertada de què hi havia una baralla. La mateixa matinada hi va haver diversos conflictes similars en locals musicals del centre del país.

El jove havia estat detingut la matinada del 18 de febrer enmig d’una batussa a l’exterior d’un local d’oci nocturn i arran d’això va viure l’episodi que va acabar amb l’expulsió d’un agent

L’arrestat va ser traslladat al despatx central de la policia per dur a terme el corresponent dossier policial. Dins del conegut com a ascensor de detinguts, i sota d’una càmera de videovigilància que està permanentment activada, és quan es van esdevenir els fets que van comportar l’expulsió de l’agent per sobrepassar-se després que l’arrestat el pretengués colpejar amb el cap tot i estant emmanillat. En passar a disposició judicial i ser preguntat per la batlle, el jove arrestat va explicar que els punts de sutura i morats que presentava a la cara havien estat derivats de l’agressió d’un policia. 

A partir d’aquí es va procedir a fer les indagacions pertinents i es va acabar detenint l’agent a qui, via judici ràpid, se’l va condemnar per un delicte major de maltractament i un de menor de tracte degradant. En virtut de la condemna que el policia va acceptar sota l’amenaça, en cas contrari, de ser ingressat provisionalment a la presó, acabaria sent expulsat del cos.

Etiquetes

Comentaris

Trending