Els residents i turistes russos podran votar per primer cop des d'Andorra en unes eleccions presidencials

La votació se celebrarà el 18 d març de les 8 del matí a les 8 del vespre a l'oficina del cònsol honorari de Rússia al Principat, a l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma

Comentaris

-
-

Els residents russos i, fins i tot, els turistes d’aquesta nacionalitat que estiguin al Principat diumenge de la setmana que ve podran votar a Andorra per les presidencials de Rússia, que tornen a tenir l’actual màxim mandatari del país, Vladimir Putin, com a principal favorit. El cònsol honorari de Rússia al Principat, Pere Joan Tomàs, considera “d’excepcional” l’esdeveniment i el fet que per primera vegada es voti a Andorra. I atribueix aquesta possibilitat a la tasca duta a terme per l’ambaixador Yury Korchagin i als responsables del ministeri d’Afers Exteriors a Moscou.

La votació, corresponent a la primera volta de les eleccions presidencials russes, tindrà lloc el diumenge 18 de març entre les 8 del matí i les 8 de la tarda a l’oficina del cònsol honorari situada a l’avinguda d’Enclar 142 de Santa Coloma. Segons que ha informat el consolat, la mesa serà presidida per la segona secretària de l’ambaixada, Nadedza Dementieva, i serà assistida per la tercera secretària, Olga Efimova. També faran assistència el responsable de premsa i agregat de l’ambaixada, Fedor Medvedkiy i diversos integrants de la Casa Rússia d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending