Detingut per robar coure en una cèntrica obra d’Andorra la Vella

La policia va localitzar un jove de 23 anys a qui uns veïns de la parcel·la en construcció havien vist saltar la tanca i sortir després ‘carregat’ de material

Comentaris

-
-
La policia ha detingut un resident de 23 anys per robar coure d’una obra al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. L’arrestat hauria fet malbé, també, el quadre elèctric provisional que hi ha en les immediacions del mateix recinte en construcció. La detenció es va practicar aquest diumenge a primera hora de la tarda (13.38 hores). El detingut portava a sobre un rotlle de cable de coure revestit d’uns quinze quilograms de pes.

El cos de l'ordre va rebre l’alerta vers la 1 del migdia que una persona havia saltat la tanca d’una cèntrica obra de la capital. I que l’haurien vist sortir carregat amb cable. Els alertants van facilitar el descriptiu de l’autor del furt, fet que va possibilitar la seva detenció. Una patrulla va acostar-se a l’indret i en un dels carrers propers es va localitzar el sospitós. 

El controlat portava a sobre una motxilla dins de la qual hi havia el rotlle de cable de coure. De l’atestat aixecat pels agents se’n va desprendre que l’arrestat hauria causat altres danys en les instal·lacions annexes a l’obra. Tot plegat per valor d’uns 2.300 euros, segons fonts properes a la investigació. El detingut estaria pendent de passar a disposició judicial.

Sostracció de joies

El del jove que va anar a robar coure no ha estat l’única detenció per furt de la setmana, segons el balanç que cada dilluns fa públic la policia. Dijous a primera hora del matí agents del cos d’ordre van arrestar en un domicili d’Andorra la Vella un resident de 43 anys que havia estat denunciat per la dona amb qui compartia domicili. Aquesta va posar en coneixement de la policia que el seu ‘company de pis’ li hauria robat joies. I no només això, si no que va aconseguir ‘col·locar’ els objectes furtats a una joieria de la capital obtenint uns beneficis de 2.340 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending