Ingressen al centre de salut mental un adolescent després que intentés agredir amb un ganivet la parella del seu pare

L’incident va passar al número 28 de l’avinguda Carlemany i tant agents de la policia com integrants del servei de circulació escaldenc van intervenir per reduir el presumpte agressor, menor

Comentaris

Una imatge de l\'avinguda Carlemany en la zona on van succeir els fets.
Una imatge de l\'avinguda Carlemany en la zona on van succeir els fets.

Un jove escaldenc ha ingressat les darreres hores al centre de salut mental després que intentés agredir la parella del seu pare amb un ganivet i tot plegat acabés derivant en un altercat al bell mig de l’avinguda Carlemany, havent-hi d’intervenir tant agents de circulació comunals com agents de la policia, que van ser finalment els qui van controlar el noi, encara menor d’edat.

Els fets van succeir a la tarda, poc després de 2/4 de 4 de la tarda, al número 28 de l’avinguda Carlemany. Una dona hauria sortit esparverada al carrer demanant auxili i assegurant que la volien agredir amb un ganivet. L’autor de l’intent d’agressió o amenaça seria un adolescent fill de la parella de la dona que estava clamant ajut. De seguida es van mobilitzar tant urbans com policies i van reduir el jove. L’incident no va passar desapercebut per als transeünts que passaven per aquell moment a la zona, propera, per exemple, al Centre d’Art escaldenc (CAEE).

Els crits i les empentes haurien enxampat pel mig alguns dels agents intervinents. Reduït el noi, i amb les preceptives autoritzacions legals, l’adolescent va ser traslladat al centre hospitalari per sotmetre’l a un reconeixement psiquiàtric per part dels especialistes pertinents. Per recomanació d’aquests, l’adolescent hauria ingressat al centre de salut mental.

Etiquetes

Comentaris

Trending