L’aeroport d’Andorra-la Seu esdevindrà comercial durant quatre caps de setmana (de març i abril)

Regina Group i Twin Jet programen enllaços divendres i diumenge, del 9 de març a l’1 d’abril, entre la Seu i Madrid, Palma de Mallorca i Marsella

Comentaris

Un moment de la presentació del \'catàleg\' de vols aquest dilluns a la Seu.
Un moment de la presentació del \'catàleg\' de vols aquest dilluns a la Seu.
Després de l'experiència del juliol del 2015, la companyia urgellenca Regina Group torna a apostar per l'aeroport d'Andorra-la Seu, en aquesta ocasió durant la major part dels caps de setmana de març. Concretament els divendres i els diumenges entre el 9 de març i l'1 d'abril, amb vols operats per Twin Jet, es podrà anar de l'equipament aeroportuari de Montferrer fins a Marsella, Madrid o Palma de Mallorca a raó de cent euros el viatge.

L’aeroport d’Andorra-la Seu tindrà vols comercials durant quatre caps de setmana a cavall dels mesos de març i l’1 d’abril. Una aliança entre la companyia urgellenca Regina Group i la companyia aèria vinculada a Air France Twin Jet permetrà oferir enllaços fins a Marsella, Madrid o Palma de Mallorca. Inicialment es programen cinquanta vols comercials entre els divendres i els diumenges que aniran del 9 de març al primer d’abril. En total s’oferiran set-centes places encara que la firma liderada per Albert Vinseiro se sentirà satisfeta si aconsegueix omplir el 60% dels seients previstos.

Vinseiro i el seu equip estan presentant aquests dies formalment el seu paquet turístic, que té com a principal atractiu, és clar, poder anar des de la infraestructura aeroportuària situada en terme de Montferrer fins a tres importants ciutats de l’entorn, en viatges amb naus de vint places. Per un mes, l’aeroport Andorra-la Seu tindrà activitat comercial de forma relativament assídua, com ja va passar l’estiu del 2015. Cada viatge tindrà un cost de 100 euros. I hi haurà sortides ja sia des de la Seu o des de Madrid, Marsella o Palma de Mallorca tant divendres com diumenge.

Comentaris

Trending