Traslladen a Barcelona un ferit en un incendi a la Massana

El foc ha afectat un pis de l'edifici número 64 de l'avinguda Sant Antoni i ha obligat a desallotjar tot l'immoble

Comentaris

Fum sortint de les finestres del pis afectat.
Fum sortint de les finestres del pis afectat.
Un incendi originat poc abans de les 7 del matí en un pis d'un edifici de l'entrada de la Massana ha causat cremades importants a un home que ha hagut de ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron i ha afectat tres persones més que han hagut de ser ateses per inhalació de fums. Els efectes del foc han obligat a desallotjar tots els veïns de l'immoble, a l'avinguda de Sant Antoni.

Un veí de la Massana de 59 anys ha hagut de ser traslladat aquest matí a la Vall d’Hebron de Barcelona en helicòpter arran de les cremades que ha patit en un incendi que s’hauria iniciat pels volts de 3/4 de 7 en un pis d’un immoble de l’entrada de la Massana. Tres persones més, una de les quals la parella del ferit més greu, estan sent ateses a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell per inhalació de fums. Els bombers i la policia estan investigant les causes del foc, que ha obligat a desallotjar tots els veïns de l’edifici número 64 de l’avinguda Sant Antoni de la Massana. 

L’incendi, que hores d’ara ja està extingit, ha obligat a tallar totalment el trànsit a la zona des d’abans de les 7 del matí i fins al cap d’una hora, que s’ha permès el pas alternatiu. La circulació s’ha desviat per Anyós i cap a les 9 del matí s’ha donat per restablerta la normalitat quant al trànsit mentre els bombers continuaven treballant a l’immoble. Més enllà del ferit que s’ha hagut de traslladar a Barcelona, la resta d’afectats directes per l’incendi són un home de 55 anys i dues dones de 61 i 52 anys. Es tracta del matrimoni que viu al pis on s’ha declarat al foc, que ha quedat força malmès, i la parella que viu just a l’àtic que queda situat a sobre.

Comentaris

Trending