La patronal es mostra a favor de les mesures d’obertura econòmica

Cadena assegura que l’anunci fet per Espot i Gallardo “dóna una resposta positiva a la demanda de la CEA”

Comentaris

-
-

La patronal es mostra a favor de l’obertura econòmica gradual que el Govern va anunciar aquest divendres i que es posarà en marxa dilluns, amb un fases que s’aniran implementant cada dues setmanes. El president de la patronal, Gerard Cadena, ha assegurat que l’anunci dut a terme pel cap de l’executiu, Xavier Espot, i el ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, “donen una resposta positiva a la demanda de la CEA”.

La Confederació Empresarial (CEA) havia sol·licitat poder disposar d’una mena de calendari de retorn progressiu a l’activitat econòmica. I seria en aquest sentit que l’anunci governamental satisfaria més la patronal, segons Cadena. El president de la CEA troba bé el fet d’haver pogut saber de manera anticipada tant les previsions de l’executius com “els sectors que poden afectar”.

Això sí, Cadena ha remarcat també el fet que “es tenen en compte les disposicions sanitàries” per tal que la tornada a l’activitat econòmica, empresarial, laboral, es faci “amb el màxim de garanties” i per tant ni se sobreexposin ni els treballadors ni la societat en general. En aquest sentit, igual com amb els passejos ciutadans, el Govern sempre ha assegurat que en cas d’una repuntada del coronavirus es farà marxa enrere.

Comentaris (6)

Trending