L’EFA prepara un document amb propostes de reactivació

L’entitat, que va celebrar de forma telemàtica la seva dinovena assemblea, preveu traslladar les idees a Govern per ajudar a contribuir a superar les conseqüències econòmiques del coronavirus

El president de l'EFA, Francesc Mora.
El president de l'EFA, Francesc Mora. ALTAVEU

L’Empresa Familiar Andorrana ha celebrat aquest dijous la seva dinovena assemblea. Ho va fer de forma telemàtica seguint les recomanacions per evitar el risc de contagi de coronavirus. Justament, un dels punts tractats va ser la propera presentació d’un paquet de propostes a Govern per ajudar en la reactivació econòmica.

Per primera vegada, l’acte es va fer per videoconferència. Va servir per presentar els comptes de l’exercici, així com les activitats realitzades al llarg del 2019. També es va aprovar el pressupost per al 2020 i els actes que preveu impulsar la patronal.

Des de la direcció de l’EFA també es va informar que s’està preparant un paquet de propostes que es volen enviar a Govern davant l’impacte econòmic que ha provocat la crisi del coronavirus. La idea és incentivar la demanda de productes i serveis per ajudar les empreses a superar les dificultats provocades per l’emergència sanitària.

Comentaris

Trending