Confirmen tres vols més des de Madrid que podrien repatriar temporers argentins

Els avions sortiran els dies 24, 27 i 29 i tindran una capacitat de 250 places i ara cal veure quantes podran ocupar els treballadors atrapats a Andorra

Un avió d'Aerolíneas Argentinas, companyia que organitzarà tres vols des de Madrid.
Un avió d'Aerolíneas Argentinas, companyia que organitzarà tres vols des de Madrid.

Aerolíneas Argentinas ha confirmat dos dels quatre vols que estava planificant per retornar nacionals des de Madrid. Se sumaran als dos d’Iberia que han organitzat conjuntament el Govern i Ski Andorra i podrien beneficiar els temporers que es troben atrapats al Principat des del final de la campanya d’hivern.

La companyia ha informat de nous avions que permetran repatriar cap a l’Argentina nacionals que es troben a l’estranger des que el govern d’Alberto Fernández va decidir tancar l’espai aeri com a mesura per intentar frenar l’expansió del coronavirus. Entre ells hi ha tres des de Madrid dels quals s’esperava l’autorització de les autoritats sanitàries i aèries i que ara han obtingut el permís.

El primer sortirà de Barajas el dia 24. El segon, el dia 27. En tots dos casos, s’aprofitarà que prèviament hi haurà un viatge de repatriació de nacionals espanyols cap a Madrid. Cadascú dels avions tindrà una capacitat de 250 persones. Per tant, un total de 500 entre les que es podrien trobar, com ha passat en anteriors ocasions, diversos temporers que es troben a Andorra. El tercer vol sortiria el dia 29 i, previsiblement, també tindria una capacitat de 250 passatgers.

Aquests tres avions se sumen als ja confirmats per Iberia pels dies 20 i 22, íntegrament destinats a temporers, ja que s’han organitzat conjuntament entre el Govern i Ski Andorra. Un sisè vol també d’Iberia està pendent de permisos per sortir el dia 28.

Temporers argentins arribant a l'aeroport del Prat procedents d'Andorra.

Relacionat

El retorn dels temporers argentins s’accelerarà la segona quinzena de maig

Comentaris

Trending