Verds expressa el seu suport a la candidatura de Cd'I Liberals a Andorra la Vella

Comentaris

Verds expressa el seu suport a la candidatura de Cd\'I Liberals a Andorra la Vella
Verds expressa el seu suport a la candidatura de Cd\'I Liberals a Andorra la Vella

Verds d'Andorra dóna el seu suport a la candidatura de Coalició d'Independents (Cd'I) Liberals d'Andorra la Vella. Així ho han explicitat avui els dos copresidents de la formació, Isabel Lozano i Juli Fernández. Tots dos han mostrat una completa sintonia de plantejaments amb la candidatura liberal de la capital en aquells temes en què els Verds posen més l’accent: el medi ambient i la sensibilitat social. Lozano ha recordat que la formació ecosocialista ja té membres a les candidatures de la Massana, Escaldes i Encamp. I que en el cas de la capital hi ha la mateixa sintonia però s'ha optat per un suport extern. Diversos candidats de Cd'I Liberals, amb els dos caps de llista, Jordi Minguillón i Víctor Pintos al capdavant, s'han trobat a la plaça de la Rotonda, davant la zona enjardinada i amb el riu com a marc, amb una representació de la formació verda formada per Lozano i Fernández, i també pels candidats d'Escaldes, Josep Mas, i d'Encamp, Jennifer Ibáñez.

Jordi Minguillón ha expressat la especial sensibilitat i tasca que s’ha fet tant en la preservació del medi ambient com en l’aplicació de polítiques socials i ha ressaltat com a projecte del qual sentir-se orgullós, el canvi de lluminàries a dos edificis públics de la capital. “Hem canviat a led l’il·luminació d’aquests edificis sense que ens hagi costat ni un euro, ja que el cost de fer la substitució de les bombetes tradicionals pels leds es paga amb l’estalvi energètic que comporta”, ha dit Minguillón. Isabel Lozano, per la seva banda, ha recordat que ja van donar suport a Cd’i en les passades eleccions i que ho ratifiquen de nou, doncs “hem constatat que han complert amb el que havíem proposat nosaltres: volíem tenir una capital més sostenible i un comú amb més consciència social, el tenim i ens ho han demostrat amb fets”, ha dit Lozano. Ha afirmat que avui ho volen fer públic i visible per a arribar a tots aquells votants que també comparteixen viure en una parròquia que treballa per a tenir la declaració de “ciutat verda”.

Lozano ha dit que com a partit polític, els Verds ja estan aliats amb els liberals a les candidatures de La Massana, Encamp i Escaldes i que a Andorra la Vella han preferit donar suport a la coalició Cd’i Liberals des de fora. “En el tema de tenir sensibilitat pel medi ambient i la consciencia social no s’hi valen ideologies- ha explicat- I tampoc n’hi ha prou en posar propostes als programes. S’han de treballar els projectes. Cd’I ho ha fet i ha demostrat que ens ha escoltat i ha compartit els nostres anhels i les nostres propostes. Per això estem amb ells”. 

Comentaris

Trending