UP DA pretén invertir durant el proper mandat dos milions cada any

Comentaris

UP DA pretén invertir durant el proper mandat dos milions cada any
UP DA pretén invertir durant el proper mandat dos milions cada any

Units per al Progrés (UP) Demòcrates per Andorra (DA) preveu invertir dos milions anuals a Encamp. La formació encapçalada per Jordi Torres Arauz i Ester París considera que això serà possible gràcies al treball financer fet aquest darrer mandat. Entre les inversions que es prioritzaran hi ha la remodelació de les dues principals avingudes de la parròquia: Joan Martí i François Mitterrand.

El candidat d’UP DA, Jordi Rich, ha anunciat la voluntat de refer les avingudes Joan Martí i François Miterrand prioritzant el tram comprès entre l’Hotel Rosaleda i l’aparcament de Sant Miquel. Aquesta remodelació ha de coincidir amb la instal·lació del ministeri de Cultura a l’emblemàtic edifici encampadà i i la intenció és millorar tant l’accés com l’accessibilitat, la il·luminació i l’embelliment d’ambdós carrers. Rich ha posat en relleu que aquesta actuació es podrà dur a terme gràcies a l’acció financera feta els últims quatre anys i que permetrà invertir aproximadament dos milions d’euros anualment a la parròquia. Gràcies a la tasca feta per l’actual majoria, també es podrà unificar el pagament dels pàrquings de la parròquia amb una targeta que doni servei a tots els aparcaments.

Aquesta acció serà possible gràcies a la inversió feta durant l’últim mandat a Encamp renovant i modernitzant la maquinària dels aparcaments. Rich ha posat en valor les petites inversions fetes durant els dos primers anys de mandat malgrat disposar de pocs recursos. “S’han reformat diversos carrers, s’ha embellit la recollida de brossa, i el Comú ha fet arribar la llum a carrers on encara no n’hi havia”, ha reivindicat Rich.

Comentaris

Trending