UP DA defensa la legalitat de l'acord entre el comú d'Encamp i Saetde

Comentaris

UP DA defensa la legalitat de l\'acord entre el comú d\'Encamp i Saetde
UP DA defensa la legalitat de l\'acord entre el comú d\'Encamp i Saetde

L'actual cònsol menor i candidat a cònsol major, Jordi Torres Arauz, i diferents integrants de la llista d'Units per al Progrés (UP) Demòcrates per Andorra (DA), han defensat avui la legalitat de l'acord d'intencions establert entre el comú d'Encamp i la societat que gestiona l'estació d'esquí del Pas de la Casa i Grau Roig (Saetde). L'integrant de la candidatura d'UP DA Josep Maria Mas ha afirmat que "ningú no entendria que Saetde i el comú firmessin un document il·legal qe pogués comprometre les parts".

Mas ha reafirmat aquest dilluns la voluntat de tirar endavant els projectes inclosos en l’acord d’intencions firmat pel comú i Saetde ha recordat la importància de l’acord que preveu una gran inversió al Pas de la Casa, on han estat avui i on Torres Arauz ha pogut conversar durant una estona amb el cap visible de Saetde, Joan Viladomat. La inversió prevista permetria millorar el peu de pistes i potenciar els serveis que s'hi presten. El candidat demòcrata ha indicat que la formació d’UP DA és l’única que garanteix que aquest acord es tiri endavant i ha reiterat que compleix la legalitat. 

Els membres de la candidatura han visitat la zona on s’està construint el nou telecabina que aproximarà els esquiadors a les pistes de debutants. Mas, a més, ha posat en valor l’acord recordant que fins ara les males relacions amb la societat havien fet perdre molts diners al Comú i que el canvi de 180 graus serà molt beneficiós per a tota la parròquia. “Desbloquejar acords que han estat encallats durant tants anys ens ha de permetre millorar l’estació i beneficiar el Pas de la Casa i també, no ho oblidem, Encamp”, ha indicat.

En aquest sentit, Mas ha destacat que l’acord i el pla d’embelliment que es durà a terme juntament amb el Govern donaran un nou impuls al Pas de la Casa. Així, ha recordat la importància de seguir treballant en aquests dos projectes iniciats ja que el Pas de la Casa és una de les portes d’accés al país i ofereix una primera impressió als visitants.

 

Comentaris

Trending