Unió Laurediana vol convertir Sant Julià en una ciutat intel·ligent #SantJuliaSmartCity

Comentaris

Unió Laurediana vol convertir Sant Julià en una ciutat intel·ligent #SantJuliaSmartCity
Unió Laurediana vol convertir Sant Julià en una ciutat intel·ligent #SantJuliaSmartCity

Liberals Unió Laurediana pretén que Sant Julià de Lòria esdevingui una ciutat intel·ligent #SantJuliaSmartCity. “Des de la candidatura de renovació i progrés que encapçalo entenem que les noves tecnologies tenen un paper important a jugar, tant per a la millora dels serveis als ciutadans, com per als turistes que ens visiten”, ha manifestat el cap de llista, Joan Albert Farré. El candidat liberal ha centrat el darrer dia de campanya, i abans de la reunió de poble d'aquesta nit, en les polítiques de desenvolupament de les noves tecnologies com a millora dels serveis als ciutadans i als turistes que visiten la parròquia.

Un portal AppSantJulià per poder trobar tots els punts d’interès de la parròquia,  un servei de tele-assistència com a resposta més immediata a les urgències de les persones amb discapacitat o dependència, i un punt Open Data on la informació de la parròquia estigui a l’abast de tothom són tres de les mesures exposades per Liberals UL. 

A més, els liberals lauredians proposen semàfors intel·ligents amb so per a les persones invidents, un portal de tràmits per fer gestions al Comú de manera ràpida, una bústia ciutadana per trametre incidències en temps real i una App per pagar els estacionaments de manera ràpida i còmoda per pagar en temps real. “Totes aquestes noves tecnologies que faciliten la vida al ciutadà són coses que no tenen un gran cost i presten un gran servei”, ha declarat Farré, que ha fet aquestes manifestacions davant la pantalla tàctil amb informació general i de Sant Julià de Lòria que hi ha a la plaça Francesc Cairat.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.