Unió Laurediana pretén impulsar l'esport d'alt nivell com a esquer per reactivar el comerç i el turisme

Comentaris

Unió Laurediana pretén impulsar l\'esport d\'alt nivell com a esquer per reactivar el comerç i el turisme
Unió Laurediana pretén impulsar l\'esport d\'alt nivell com a esquer per reactivar el comerç i el turisme

Membres de la candidatura de Liberals d’Andorra Unió Laurediana han mantingut aquest dijous una trobada amb les entitats esportives de la parròquia. En el decurs de la reunió, el cap de llista, Joan Albert Farré, els ha assegurat que “Sant Julià de Lòria ha de continuar sent un referent en la celebració d’esdeveniments esportius perquè, a més de potenciar l’esport, paral·lelament es poden generar noves oportunitats per dinamitzar el turisme i el comerç de la parròquia.”

En aquest sentit, Farré ha anunciat que si guanya les eleccions del proper dia 13 de desembre, la llista que encapçala fomentarà l’esport creant nous recorreguts i millorant les instal·lacions, i continuarà col·laborant amb entitats i esportistes d’alt nivell per acollir esdeveniments rellevants com ara el Mundial de trial o la cursa popular ciclista La Purito. Els liberals lauredians també ampliaran les vies i recorreguts destinats al trekking, el ciclisme i d’altres disciplines relacionades amb la muntanya a fi que Sant Julià de Lòria esdevingui un poble actiu i dinàmic.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.