Unió Laurediana es malfia de la intenció de Govern de voler acabar el vial de Sant Julià

Comentaris

Unió Laurediana es malfia de la intenció de Govern de voler acabar el vial de Sant Julià
Unió Laurediana es malfia de la intenció de Govern de voler acabar el vial de Sant Julià

Unió Laurediana (UL) es malfia de la voluntat del Govern demòcrata d'acabar el denominat vial de Sant Julià. El cap de llista de la formació aliada a Liberals d'Andorra (Ld'A), Joan Albert Farré, considera que el fet que s'hagi inclòs al pressupost per al 2016 l'inici de la construcció de les dues fases que falten de la variant pot respondre, únicament, a una promesa electoral. No obstant això, espera, Farré i la seva candidatura, que l'anunci s'acabi fet realitat. I de manera urgent. Els liberals lauredians volen regenerar la parròquia. I ho volen fer, per exemple, apostant per l'entorn natural i per les energies sostenibles. 

Farré s’ha felicitat per la voluntat de l’executiu central de voler acabar el vial, i ha dit que respon a les pressions i reclamacions fetes des de Liberals d'Andorra Unió Lauredia en diverses ocasions sobre la necessitat de donar resposta a la construcció urgent del vial, vist que ja no és un tema únicament de Sant Julià, sinó un tema de país. “Constatem que la nostra denuncia sobre la constat hostilitat d’aquest Govern envers projectes que puguin beneficiar Sant Julia, hagi sortit efecte”, ha explicat Joan Albert Farré, que també ha lamentat que “això hagi estat a dins en un clima de campanya electoral”. El candidat dels liberals lauredians també ha expressat la seva sospita que la voluntat del Govern quedi en una simple promesa i ha demanat a l'executiu que “per una vegada sigui seriós” tenint en compte que es tracta d’un problema constant en la circulació de la parròquia i del conjunt del país.

Unió Laurediana també ha exposat avui algunes de les propostes programàtiques en matèria d’energies renovables. “Nosaltres volem que Sant Julià de Lòria, que té el 95% del seu territori de zona boscosa, aposti pel respecte del medi natural i per la qualitat de vida dels seus conciutadans, ha manifestat Farré. El cap de llista ha remarcat “la contribució que el nostre poble ha de fer sota el principi de solidaritat mundial en la nostra petita proporció”. En aquest sentit, els liberals lauredians proposen un full de ruta clar en la producció d’energies renovables amb minicentrals hidràuliques, i millor gestió dels residus, sempre cercant participació i implicació de les empreses. A més, proposen la creació del segell de denominació “Laurèdia Verda” amb el desenvolupament de noves vies verdes i espais d’interès natural i la instal·lació de sistemes d’estalvi energètic en tots els edificis públics. 

Joan Albert Farré, ha fet aquestes declaracions acompanyat de cinc membres més de la candidatura, justament al costat d’un dels motius nadalencs de llum led que guarneixen la parròquia. “Completarem la instal·lació de l’enllumenat públic en sistema led per reduir el consum energètic i promourem la substitució progressiva del parc mòbil de vehicles a fi que els elèctrics vagin guanyant terreny”, ha explicat.

Comentaris

Trending