Restablert el servei de Tràmits

Aquest dimarts ha tornat la normalitat després de l'avaria de dilluns

El servei de Tràmits del Govern en una imatge d'arxiu.
El servei de Tràmits del Govern en una imatge d'arxiu. ARXIU

Aquest dimarts ha tornat la normalitat a Tràmits després que una incidència en el sistema informàtic hagués afectat el dilluns diversos serveis de l'Administració. Una avaria tècnica en una placa d'un servidor va afectar el sistema central que suporta l'aplicació de Tràmits de Govern, amb incidència a les administracions comunals que gestionen tràmits i al Departament de Tributs i Fronteres. 

La normalitat ha tornat aquest dimarts a Tràmits després que una pana informàtica causada per la caiguda d'un servidor hagués inutilitzat el servei del Govern, dels comuns, de la Duana i del Registre Civil. Des de primera hora del matí del dilluns no es podien fer gestions

El departament de Sistemes d'Informació va treballar per restablir el sistema .Una avaria tècnic en una placa d'un servidor va afectar el sistema central que suporta l'aplicació de Tràmits de Govern, amb incidència a les administracions comunals que gestionen tràmits i al Departament de Tributs i Fronteres.

L'avaria ha tingut afectació per als usuaris en línia i pels usuaris presencials, que han pogut lliurar les sol·licituds que s'hauran de gestionar informàticament durant les pròximes hores.

La darrera avaria informàtica va tenir lloc el mes de gener passat. Aleshores, el Consell de Ministres va acordar oferir durant una setmana la gratuïtat dels tràmits amb l’Administració de fins a 50 euros, per tal de donar una resposta als ciutadans que no van poder fer les seves gestions a conseqüència de la incidència informàtica. Igualment, es va decidir ampliar l’horari d’atenció del Servei de Tràmits i d’Immigració.

 

Comentaris (6)

Trending