Una ferida amb politraumatismes en un accident a la rotonda de la Comella

La noia es disposava a baixar d'un Bus Exprés

Els fets han tingut lloc en aquesta parada del Bus Exprés.
Els fets han tingut lloc en aquesta parada del Bus Exprés.
Una noia ha resultat ferida en un accident que ha tingut lloc abans de les vuit del matí d'aquest dimarts a la rotonda de la Comella. La noia es disposava a baixar d'un Bus Exprés que circulava en sentit Escaldes-Engordany quan aquest ha hagut de frenar per no col·lidir amb un turisme que, segons diversos testimonis, no havia respectat el cedir el pas. A causa de la frenada, la noia ha caigut i ha estat traslladada a l'hospital.

Una noia, de 20 anys i resident a Sant Julià de Lòria, ha resultat ferida en un accident que ha tingut lloc aquest dimarts al matí a la rotonda de la Comella, a Andorra la Vella. La noia es disposava a baixar d'un Bus Exprés que circulava en sentit Escaldes-Engordany quan aquest ha hagut de frenar per no col·lidir amb un turisme que, segons diversos testimonis, no havia respectat el cedir el pas.

A causa de la frenada, la noia ha caigut i ha estat traslladada a l'hospital on ha estat atesa de diversos politraumatismes i se li han fet les proves per descartar altres lesions . A les properes hores serà donada d'alta. Diversos usuaris i conductors del Bus Exprés han fet constar la perillositat d'aquesta parada i de la que hi ha a la rotonda del restaurant Bon Racó. Inicialment, la parada de la rotonda de la Comella estava en el sentit de la marxa. Es va traslladar a causa d'unes obres i ja no es va tornar a instal·lar en el lloc inicial.

                                                                                            

Comentaris (1)

Trending