Un cotxe bolca a la carretera de Fontaneda

La conductora ha patit diverses contusions

El vehicle accidentat a la carretera de Fontaneda
El vehicle accidentat a la carretera de Fontaneda
Un turisme Fiat Panda amb matrícula espanyola ha patit un accident aquest dimarts al matí a un quart de deu a la carretera de Fontaneda, a Sant Julià de Lòria. El vehicle ha bolcat. Fins el lloc del sinistre s'han desplaçat bombers, policia, els serveis mèdics, i el servei de circulació lauredià. La conductora, de 60 anys, ha estat traslladada a l'hospital.

L'accident ha tingut lloc a la carretera que uneix Sant Julià de Lòria amb Fontaneda i el coll de la Gallina, una ruta molt utilitzada pels ciclistes. La conductora del Fiat Panda sortia d'un carrer veí a la carretera quan ha bolcat. La dona treballa de cuidadora d'una senyora gran en un xalet de la zona. Després d'un primer reconeixement de les ferides i de posar-li un collaret cervical ha estat traslladada l'hospital on se li han fet proves per comprovar que les lesions no són greus i ha estat atesa per diverses contusions.

Segons ha informat la policia, l'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 0,450 de la CS 140, a la zona del Solà, i només s'hi ha vist implicat el Fiat Panda

-

Comentaris

Trending