Es posa en funcionament el Bus Turístic

Aquest any s’inclou, com a novetat, una prova pilot, que inclou servei de tarda en dues rutes més els dimecres i dijous del mes d’agost

Una imatge del Bus Turístic fent un recorregut.
Una imatge del Bus Turístic fent un recorregut.

 La nova temporada del Bus Turístic dóna el tret de sortida. Començarà aquest dimecres, 1 de juny, i s’allargarà fins el 31 d’octubre. Aquest any ja no hi haurà restriccions per la situació sanitària, així que funcionarà amb total normalitat. A més, s’ha inclòs la novetat d’una prova pilot, que inclou dues rutes més els dimecres i dijous del mes d’agost a la tarda.

El Bus Turístic recupera els itineraris del 2019, on en cadascun dels set dies de la setmana es proposen set rutes diferents als principals atractius turístics del país. Es tracta d’una manera diferent de recórrer el Principat, visitar espais d’interès per a aquelles persones que volen conèixer Andorra d’una manera còmoda gràcies a les explicacions d’una guia turística que els acompanya durant tot el trajecte.

Aquest any, a més, amb l’objectiu de diversificar l’oferta, els dimecres i dijous de 16:00 h a 20:00 h de la tarda del mes d’agost, que és quan més demanda té el producte, s’oferiran dues rutes més. Una, el dimecres, se centrarà en la descoberta de la parròquia de la Massana, pujant amb el telecabina fins arribar al Coll de la Botella, visitar el poble de Pal i el pont romànic de Sant Antoni. La segona, els dijous, es recorrerà una part de Canillo amb una sortida a la vall de Ransol i una visita a un productor de mel.  

Comentaris

Trending