Les competicions esportives fan incrementar l’ocupació hotelera

El bon comportament del cap de setmana a nivell d’afluència turística eleva la mitjana fins al 52,5%, la millor marc del mes de maig

Rètol d'un hotel.
Rètol d'un hotel. Toni Solanelles

La celebració de diferents competicions esportives (la cursa OTSO a Encamp i el memorial futbolístic Francesc Vila) han fet que l’ocupació hotelera hagi assolit aquesta darrera setmana el seu millor registre del mes. Essencialment, pel bon comportament del cap de setmana, amb una notable afluència turística deguda a la presència de participants i familiars en els citats esdeveniments.

De mitjana, durant la setmana, l’ocupació s’ha situat en el 51,58%. Durant el cap de setmana aquest percentatge ha estat molt més elevat. Però la Unió Hotelera des de fa un temps no discerneix. Des de la patronal hotelera s’indica que l’ocupació entre setmana encara és molt similar a la d'aquestes últimes setmanes, però el cap de setmana hi ha hagut força més ocupació, “degut segurament als esdeveniments esportius del passat cap de setmana, i això ha fet que la mitjana dels set dies hagi sigut superior a les de setmanes anteriors”.

Comentaris

Trending