Troben en un pis de l'avinguda Joan Martí d'Encamp un home que feia dies que era mort

Comentaris

Troben en un pis de l\'avinguda Joan Martí d\'Encamp un home que feia dies que era mort
Troben en un pis de l\'avinguda Joan Martí d\'Encamp un home que feia dies que era mort

L’autòpsia ha de confirmar aquest dimarts que l’home trobat ahir a primera hora de la tarda mort al pis que ocupava a l’avinguda Joan Martí d’Encamp va morir per causes naturals. Les analítiques forenses han d’ajudar, sobretot, a determinar quants dies -potser més d’una setmana i tot- feia que l’home era difunt. En el moment de la troballa, el cadàver, en avançat estat de descomposició, no presentava cap senyal que indiqués indicis de criminalitat.

L’avís als cossos de seguretat de la presumpta defunció de l’home, un resident espanyol d’uns 75 anys que vivia sol i no tenia cap més familiar al Principat segons algunes fonts, l’hauria donat el propietari de l’immoble on vivia, amb qui solia tenir un contacte relativament habitual i feia aproximadament una setmana que no veia. Aquest fet, afegit a la circumstància que els efectes de la descomposició del cos començaven a transcendir en el bloc, van ser decisius perquè es disparés l’alarma.

La recuperació del cos es va fer pels volts de les 6 de la tarda d’aquest dilluns. I des del primer moment tots els experts intervinents en l’afer van qualificar la mort de natural. El fet que hi hagués en marxa la calefacció hauria ajudat a accelerar la descomposició del cadàver. Malauradament, segons les fonts consultades, és una situació que es dóna més sovint del que ens pensem. Gent que viu sola, que mor, i que es triga a descobrir la situació. No és el primer cas com aquest que succeeix en el poc tram que portem transcorregut d’any. Cert, que en l’estat que s’hauria trobat el veí d’Encamp tampoc no hi ha molts casos.

Comentaris

Trending