Treballs d'urgència al col·legi Sagrada Família per una fuita d'aigua

El Govern també ha aprovat una despesa complementària de 552.268,08 euros al projecte de remodelació de l’escola de Santa Coloma

Escola Sagrada Família d'Escaldes-Engordany
Escola Sagrada Família d'Escaldes-Engordany
El Govern ha aprovat contractar amb caràcter de màxima urgència els treballs de condicionament dels espais del col·legi Sagrada Família que van quedar afectats per una fuita d'aigua. El trencament d'una canonada situada a una planta sota coberta de l'edifici va provocar desperfectes en onze aules i un passadís. També ha aprovat una despesa complementària de 552.268,08 euros al projecte de remodelació de l’escola de Santa Coloma per tal de solucionar uns problemes de filtracions d'aigua detectats en les instal·lacions durant les actuacions que s'hi estaven realitzant des del 2018.
 

El Govern  ha aprovat contractar amb caràcter de màxima urgència els treballs de condicionament dels espais del col·legi Sagrada Família que van quedar afectats per una fuita d'aigua. El trencament d'una canonada situada a una planta sota coberta de l'edifici va provocar desperfectes en onze aules i un passadís. Els treballs tindran una durada d'entre sis i vuit setmanes.

D'altra banda, el Govern ha aprovat una despesa complementària de 552.268,08 euros al projecte de remodelació de l’escola  andorrana de Santa Coloma per tal de solucionar uns problemes de filtracions d'aigua detectats en les instal·lacions durant les actuacions que s'hi estaven realitzant des del 2018. Les filtracions al soterrani afecten una zona on hi ha aules, el menjador i la sala d'actes. Són degudes al deteriorament sobtat de la impermeabilització sota el paviment del pati, defectes en l'estanquitat de la fusteria d'alumini de la planta baixa i problemes en el tancament lateral de la planta soterrània.

Els treballs d'ampliació de l'escola de Santa Coloma es van adjudicar el juny del 2018 per un import de 7.124.350,50 euros, pel que aquest increment de despesa representa un 7,75% de l'import del contracte i s’adjudicarà de manera directa. El complement servirà per diverses accions: cobrir el passadís soterrat però descobert, ampliant la superfície del pati i eliminant part de l'actual tancament perimetral; retirar el paviment actual i refer la làmina d'impermeabilització i augmentar els pendents del paviment per millorar el drenatge; construir un ampit d'obra a tot el pati; substituir la fusteria d'alumini per una d'hermètica al pas de l'aigua; la refecció del paviment del pati per dividir la zona de primera i segona ensenyança.

Comentaris

Trending