Els promotors de la nova urbanització de luxe a la Borda Nova asseguren que el ritme de vendes és bo

Les obres de ‘The White Angel’ , iniciades fa poques setmanes després de molts mesos d’atur, han agafat una forta embranzida

Maquinària treballant a la Borda Nova.
Maquinària treballant a la Borda Nova. Toni Solanelles

Els promotors de la nova urbanització que s’està construint -encara que només en la seva primera fase- a la zona de la Borda Nova, a Andorra la Vella, gairebé davant per davant de l’Estació Nacional d’Autobusos, asseguren que el fet que s’hagin finalment iniciat les obres després de mesos de dificultats i endarreriment per la pandèmia i altres elements s’ha notat en el ritme d’operacions de venda o, almenys, de reserva, i que s’està complint el pla de negoci.

‘The White Angel’, que és així com s’anomena una promoció que pretén ser de luxe al bell mig d’Andorra la Vella i que és impulsada per un grup empresarial immobiliari originari d’Eivissa, on també ha construït algunes promocions de luxe, ha estat molts mesos als llimbs. L’esclat de la crisi sanitària es va afegir a tot un seguit de dubtes anteriors que han fet retardar força el projecte. Els seus impulsors, però, segons fonts properes a la companyia, asseguren que una vegada traçat el nou pla de negoci, que ha rebaixat en certa forma les expectatives de construcció inicial, almenys quant als terminis, tot va sobre el previst.

Màquines excavadores removent el terreny a la parcel·la.

Relacionat

La promoció de luxe a la Borda Nova es posa en marxa amb la idea de construir la meitat del previst

El que sí que és cert és que una vegada s’han iniciat els treballs, l’embranzida que hi ha hagut i la transformació que està experimentant el terreny que al seu dia va estar en mans del bisbat d’Urgell com a producte d’un llegat rebut és força notable. Les fonts consultades han explicat que “lògicament, en ser una obra tan gran, hi ha molt moviment i més encara que n’hi haurà”. En aquest sentit, les mateixes fonts han indicat que “seria estrany que fos al revés”. Alhora s’ha destacat que “també es generarà un volum important de llocs de treball”.

WhatsApp Image 2021 08 07 at 11.46.08
Una imatge dels treballs que s'estan fent. Toni Solanelles

Fonts properes a la promotora han assegurat que “també cal tenir en compte que hi ha uns terminis d’entrega per part de la constructora, per tant, ells gestionen el ritme” i la intensitat dels treballs. En principi, majoritàriament el sector de la construcció para a partir d’aquest cap de setmana i durant tres setmanes. Quant a les operacions de compra-venda o de compromisos d’adquisició, les fonts consultades han indicat que “arran de l’inici de les obres, la promotora està satisfeta amb el ritme actual d’aquesta, que va segons el nou pla de negoci del projecte”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending