Terceravia vol que Sant Julià sigui un referent cultural

La formació considera que les entitats i la cultura són un eix vertebrador de sociabilització i d'integració

Majoral i Codina al Centre cultural i de congressos lauredià aquest dilluns.
Majoral i Codina al Centre cultural i de congressos lauredià aquest dilluns.

La candidata a cònsol menor per Terceravia a Sant Julià de Lòria, Mireia Codina ha destacat aquest dilluns que "entenem que les entitats i la cultura són un eix vertebrador de sociabilització i d'integració, per això, s' ha d'apostar fort per les entitats culturals, que puguin realitzar les seves activitats i que la seva gestió sigui àgil i fàcil". Per a la formació és molt important poder promoure activitats musicals i escèniques i considerar el talent nacional i les tradicions.

Mireia  Codina ha declarat que  "cal escoltar les entitats, i és molt important per a  nosaltres que se sentin recolzades". La candidatura Terceravia Unió Laurediana Independents Sant Julià de Lòria vol incentivar les activitats i espais de participació ciutadana, on les associacions i els col.lectius siguin el centre.

Codina ha volgut remarcar que " creiem que els actes que es fan a la parròquia estàn dinamitzats per les entitats i cal donar- los les facilitats per poder mantenir la il.lusió perquè facin activitats i projectes". La candidata ha explicat que el seu equip obre les portes a tot el col.lectiu cultural i que cal "retrobar-nos amb els origens i fer que els joves s' involucrin".

 

 

Comentaris

Trending