Terceravia proposa crear la figura del conseller d’enllaç amb el Pas

La formació aposta per fer un parc infantil tancat i negociar amb Saetde la cessió d’espais a peu de pistes que puguin ser destinats a zones d’esbarjo infantil

-
-

La candidatura Terceravia Independents Encamp crearà la figura d’un conseller de comú enllaç al Pas de la Casa. El número 4 de la llista, Laurent Thibaud, ha explicat que l’objectiu és que “la gent que resideix al poble pugui dirigir-se directament a aquesta persona durant tota la setmana i serà l’encarregat d’ocupar-se de la vila”.

Thibaud també ha anunciat que la candidatura treballarà per fer del poble “la porta d’entrada per França que Andorra es mereix i per millorar la qualitat de vida de la gent del Pas”. Entre les mesures proposades, el candidat ha volgut destacar la reparació de totes les voreres i els indrets de la vila malmesos de forma progressiva, la instal·lació d’un mobiliari urbà pràctic i desmuntable, perquè a l’estiu es pugui gaudir de bancs, papereres amb cendrers i que a l’hivern estigui condicionat per la temporada d’esquí.

La formació també proposa la construcció d’un parc infantil tancat, petició, indiquen, feta des de fa temps per la ciutadania. A més, es preveu engegar una negociació amb SAETDE per a la possible cessió d’espais a la base de pistes que no s’utilitzen que puguin ser destinats als més menuts, amb petites zones infantils d’esbarjo. D’altra banda, també es comprometen a cercar el suport privat necessari per obrir una petita sala de cine a la vila.

Finalment, es vol parlar amb els actors governamentals una major presència policial a la vila en la temporada d’esquí.

Etiquetes

Comentaris

Trending