Terceravia de Sant Julià de Lòria promourà la dinamització econòmica

La candidatura proposa la creació d'una pàgina web on cada comerç disposi d'un espai

Majoral i Duró en una explotació ramadera de Fontaneda aquest diumenge.
Majoral i Duró en una explotació ramadera de Fontaneda aquest diumenge.

La candidatura de Terceravia Unió Laurediana Independents Sant Julià de Lòria creu que un punt clau del seu programa és la dinamització econòmica i els projectes de comerç de proximitat. El número 4 de la llista, Rossend Duró, ha declarat: "pensem que tota la gent que fa esforços per adaptar-se a la nova agricultura, els hem d'ajudar a donar- se a conèixer" .

Per la formació Terceravia Unió Laurediana Independents Sant Julià de Lòria, el comerç, l' agricultura, la ramaderia, iel recent sector viticultor han de ser els pilars de l' economia de la parròquia. Per a l'actual conseller comunal, Rossend Duró " es necessari poder fer fires per donar a conèixer els productes, des de la nostra formació és prioritari i aquest sector té tot el nostre recolzament".

El programa de la formació proposa solucions a la problemàtica del comerç de manera participativa i propera amb tots els sectors de la parròquia. Per a la candidatura cal treballar en la creació d'una pàgina web on cada comerç disposi del seu espai per al seu posicionament.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending