Terceravia de Sant Julià de Lòria creu que un bon pla d'urbanisme és clau

Majoral diu que cal oferir una bona qualitat de vida a totes les persones que viuen a la parròquia

Diana Sánchez Acosta i Josep Majoral al pont de Fontaneda aquest divendres.
Diana Sánchez Acosta i Josep Majoral al pont de Fontaneda aquest divendres.

La candidatura de Terceravia Unió Laurediana Independents de Sant Julià de Lòria creu que un bon pla d'urbanisme és clau per la parròquia. Així ho ha destacat, aquest divendres al pont de Fontaneda, el candidat de la formació a cònsol major, Josep Majoral. "Les infraestructures i la bona gestió urbanística són la base que ha de permetre un creixement sostingut i sostenible", el cap de llista de la candidatura laurediana ha explicat que  "cal oferir una bona qualitat de vida a totes les persones que viuen a Sant Julià i fer una transformació progressiva perquè les generacions futures tinguin la parròquia que es mereixen".

La candidatura té clar que cal millorar l'accessibilitat rodada al centre, el candidat a cònsol major ha fet èmfasi en què "cal  estructurar de manera  eficient la mobilitat interna". Josep Majoral creu que és  primordial poder avançar en la confecció del cadastre parroquial i que cal "buscar solucions per legalitzar les urbanitzacions existents". La candidatura laurediana té com objectiu prioritari poder fer un circuit intergeneracional i adaptat al aire lliure "perquè en puguem gaudir petits i grans".

El cap de llista de la formació ha remarcat que "promoure concursos d'idees per millorar els equipaments i les infraestructures comunals, és un punt molt important en les seves propostes. Majoral ha volgut subratllar que aposta per millorar les carreteres secundàries i fer un pla d'urbanisme amb previsió.

 

Comentaris (1)

Trending