Tall al Túnel de les Dos Valires per les obres de l'edifici del COEX

La circulació es veurà afectada aquest dilluns de les 9:30 h a les 19 h al tub Nord

-
-
Aquest dilluns 11 de maig, de les 09:30 h a les 19 h, el tub Nord del Túnel de Les Dos Valires (Encamp- La Massana) quedarà tallat al trànsit amb motiu de les obres del nou edifici del COEX (boca Est)
(boca Est). El passat mes d'abril ja es va fer un altre tall de trànsit durant dues hores per efectuar
 tasques de manteniment. 

La represa de la construcció ha permés tornar a fer els treballs d'un nou edifici del COEX que pateix un endarreriment i un sobrecost que està al voltant dels 100.000 euros. Aquesta fase final, contempla la construcció de la resta de l'estructura i els acabats de la totalitat de l'edificació: tres plantes soterrànies destinades a aparcament per a vehicles pesats i lleugers, taller mecànic de vehicles lleugers i magatzems, una planta baixa per al taller mecànic de vehicles industrials i zona d'estacionament exterior amb un espai per rentador de vehicles. A les plantes superiors hi haurà els vestidors, zona d'emmagatzematge de petit material, la zona d'estar i d'administració. La superfície total construïda serà de 9.395 m2.

El Túnel de les Dos Valires, que connecta la Vall d’Orient amb les Valls del Nord i el cost de les obres va ser de 160 milions d'euros.

Comentaris

Trending