Tres detinguts per possessió de droga

Dos dels arrestos es van produir en un aparcament públic al Tarter

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Tres homes han estat detinguts els darrers dies per portar al damunt diverses substàncies estupefaents. Com ja va avançar l’Altaveu, algunes de les detencions es van produir al tomb d’un local d’oci del Tarter. Els tres arrestos es van dur a terme durant la jornada de divendres.

La primera detenció, la d’un home no resident de 27 anys, es va produir a les 15 hores de l’esmentat divendres a la frontera amb França amb un gram de metamfetamina. A les 17.43 h es va detenir dues persones més en un control en un aparcament públic al Tarter, un altre home no resident de 26 anys amb 1,7 grams de ketamina i 0,9 de cocaïna, i un resident de 31 anys amb 0,6 grams d’amfetamina.

Quant als positius per alcoholèmia o drogues al volant, des de divendres la policia ha detingut cinc persones. Tres han estat arrestats per conduir sota els efectes de l’alcohol. Es tracta d’un resident de 35 anys i un no resident de 36 amb taxes d’1,15 i 1,80, i un tercer, resident de 30 anys, que havia patit un accident amb danys materials i a qui es va controlar amb una taxa de 0,99. Dues persones més, ambdós de 21 anys, han donat positiu en tòxics en el control salivar. Un d’ells, a més, es trobava en possessió de 3,5 grams de marihuana.

Comentaris

Trending