Tres detinguts per una batussa amb armes blanques al Pas de la Casa

Un altercat de matinada entre turistes, clients i empleats d’un local de copes obliga la policia a intervenir per evitar que la situació acabés descontrolada del tot

La batussa ha tingut lloc al tomb d'un local de copes del Pas.
La batussa ha tingut lloc al tomb d'un local de copes del Pas. ARXIU

Passavolants, clients d’un local d’oci nocturn del Pas de la Casa i empleats del mateix establiment. Tots plegats, per causes que s’hauran d’acabar d’aclarir però que deriven d’una baralla prèvia, s’han embolicat aquesta matinada en una batussa de dimensions considerables. Tant considerables com els ganivets que alguns duien a sobre. Al final, la policia ha hagut de detenir tres persones. Els arrestats eren els que duien a sobre els objectes tallants.

Tot deriva d’un altercat molt probablement regat d’alcohol al tomb d’un local de copes del carrer del Maià, a la localitat fronterera. Segons que ha pogut saber l’Altaveu, un grup de joves va protagonitzar una baralla a l’interior de l’establiment i els responsables del mateix van fer fora els causants de dita batussa. Enfadats per l’’expulsió’, els implicats van allunyar-se un moment del lloc per tornar poc després i exigir tornar a entrar al local, fet que se’ls ha negat. Eren les 3 de la matinada o potser una mica més quan la situació s’ha acabat descontrolant per aquesta exigència d’entrada.

Tement que la cosa podia anar a pitjor -com el control policial posterior hauria confirmat- i perquè tot plegat anés a més, els responsables del local han hagut de recórrer a la presència de la policia. Quan les patrulles han acudit al lloc dels fets han hagut d’actuar amb celeritat per evitar que tot plegat encara anés a més. I en els escorcolls que s’han fet als principals agitadors de la situació s’han trobat les navalles d’importants dimensions que els que havien marxat havien anat a buscar, suposadament, per enfrontar-se amb aquells amb els que s’havien barallat en primera instància.

Els agents han acabat practicant tres detencions. Dos homes de nacionalitat brasilera i suposadament turistes de 19 i 23 anys i un tercer implicat, en aquest cas amb autorització en vigor de residència i treball de 37 anys. Duien una navalla semiautomàtica de 8 centímetres de llarg i 1,5 d’ample, i dos ganivets amb una llargada de 20 centímetres i una amplada de 4,5. Encara acabant d’aclarir la situació, els arrestats, acusats d’un delicte contra la seguretat col·lectiva -que inclouria el port d’arma il·legal- haurien de passar a disposició, en principi, durant la jornada d’aquest divendres.

Comentaris (9)

Trending