Set detinguts en diferents intervencions que permeten comissar 15 grams de cocaïna

Cap dels arrestats és resident i excepte un, que va ser enxampat en un aparcament del Tarter, la resta van ser controlats en voler accedir al país

Embolcalls de cocaïna d'un cas que no té res a veure.
Embolcalls de cocaïna d'un cas que no té res a veure. arxiu

La policia ha detingut des de divendres set persones vinculades a la introducció i consum de cocaïna. En concret, en les quatre intervencions que van servir perquè es produïssin els set arrestos es van recuperar poc més de 15 grams de cocaïna. Tots els detinguts són persones no residents al Principat i excepte un, que va ser enxampat en un aparcament del Tarter, la resta van ser controlats quan accedien al país.

De les primeres detencions que informa la policia en un comunicat, són les que hi va haver aquest diumenge al matí, ja avançades per l’Altaveu, de dos ciutadans originaris i residents a Portugal. Dos homes de 34 i 38 anys que va ser enxampats a les 11.30 h del matí en un control rutinari a la frontera del riu Runer. Duien al damunt 6,1 grams de cocaïna. El dia abans, dissabte a les 13 h també a la frontera del riu Runer, es van detenir tres homes més, no residents de 24, 25 i 47 anys, amb 6,3 grams.

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.

Relacionat

Enxampen més de sis grams de cocaïna a dos ciutadans portuguesos que entraven al país

Els darrers dies s’ha arrestat dues persones més amb cocaïna. La matinada de dissabte, un altre no resident de 36 anys va ser detingut amb 1,6 grams en un control en un aparcament descobert del Tarter prop d’un local d’oci nocturn. Divendres a les 9.30 h a la frontera amb França, es va arrestar un altre home no resident de 33 anys amb 1,3 grams. En tots els casos els arrestats van ser alliberats després de sengles condemnes per la via ràpida. Les condemnes comporten penes de presó condicional i una multa pecuniària.

Comentaris (1)

Trending