Sancionen dos conductors implicats en una cursa a la Rabassa que ha acabat en accident

La policia ha rebut, al llarg de la passada matinada, fins a cinc avisos de ciutadans que denunciaven cotxes circulant a gran velocitat

Un dels cotxes implicats en la cursa a la Rabassa ha quedat bolcat a un costat de la via.
Un dels cotxes implicats en la cursa a la Rabassa ha quedat bolcat a un costat de la via. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha sancionat dos homes que aquesta nit s’han vist implicats en un accident a la carretera de la Rabassa. Amb els seus vehicles estaven fent curses per la vida i han acabat tenint un accident en el qual un dels dos vehicles ha patit danys materials. De fet, al llarg de la matinada, el cos ha hagut de respondre a diverses trucades de ciutadans que alertaven de situacions similars a diferents punts del país, entre ells els entorns de l’espai Columba, a Santa Coloma.

La primera intervenció va tenir lloc cap a dos quarts de dotze de divendres. Els agents van ser advertits de dos turismes que estaven circulant a gran velocitat a la carretera de la Rabassa. De fet, van acabar provocant un accident en el qual un dels dos va quedar mig bolcat al costat de la via, patint importants danys materials.

La policia es va desplaçar al lloc i va identificar els conductors implicats. Segons s’ha informat des del cos d’ordre, se’ls ha sancionat per una vulneració de l’article 4 del codi de circulació, que castiga aquells que facin “competències de velocitat”. Se’ls ha imposat una multa de 300 euros.

No ha estat, però, l’únic avís per una situació similar que s’ha produït aquesta passada matinada. De fet, han tingut fins a cinc requeriments més per part de ciutadans que havien detectat cotxes circulant a gran velocitat i, fins i tot, en alguns casos fent curses entre ells. Un dels casos ha estat gravat pels veïns dels entorns de l’Espai Columba, a Santa Coloma.

cotxe santa coloma

Relacionat

Derrapant a altes hores de la matinada al tomb de l’‘Espai Columba’

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending