La policia investiga un robatori en una autocaravana estacionada en un aparcament privat

Els desconeguts haurien trencat el vidre d’una de les finestres del vehicle, usat a mode de traster, i s’haurien endut, com a mínim, una televisió

Accés a l'aparcament on hi hauria estacionada l'autocaravana.
Accés a l'aparcament on hi hauria estacionada l'autocaravana. Toni Solanelles

La policia investiga un furt amb força que es va descobrir ahir -les fonts consultades no han pogut determinar si està clar quan hauria estat- en un aparcament privat d’Andorra la Vella. Uns desconeguts hi haurien accedit i haurien trencat el vidre d’una de les finestres estacionades en una de les places del garatge. De l’interior del vehicle se n’haurien endut, com a mínim, una televisió.

Els fets haurien succeït a l’aparcament de Prada Casadet, en un dels recintes hi entra hi surt molta gent durant bona part del dia, especialment ara que s’està recuperant l’activitat, segons les fonts. Suposadament en una d’aquestes entrades i sortides hi hauria accedit un o diversos individus -s’està mirant si per la zona hi ha alguna càmera de videovigilància que pugui facilitar la identificació dels delinqüents- i, que hagi transcendit, s’haurien centrat en l’autocaravana que hauria resultat afectada.

Segons les fonts, ja s’hauria formalitzat la pertinent denúncia i el propietari del vehicle hauria informat que el tenia estacionat de manera permanent a la plaça d’aparcament i que l’usava a mode de traster, poc menys. Del seu interior hi haurien desaparegut alguns dels elements que hi havia guardats però, essencialment, un aparell de televisió.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending