La policia deté tres homes per conduir amb el permís retirat i sota els efectes de l’alcohol

Un d’ells, positiu en tòxics, també se l’acusa d’un delicte contra l’honor per injúries greus als agents que el van arrestar

Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia.
Un agent de policia fent un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

Aquesta darrera setmana els agents de Policia han efectuat fins a tres detencions en el marc de controls a les carreteres. Tres homes residents anaven al volant amb el permís retirat o sota els efectes de l’alcohol i estupefaents. Concretament, a un d’ells, també se l’acusa d’un delicte contra l’honor per injúries greus als policies que el van arrestar. També s’ha controlat dues persones per presentar documents falsos al Servei d’Immigració.

El primer dels detinguts al volant ha estat un home resident de 35 anys que circulava al Pas de la Casa amb el permís retirat, en suspensió administrativa. El segon arrestat ha estat també un resident de 33 anys que va donar positiu en el control d’alcohol en sang amb una taxa de 0,89. El darrer, que se l’ha acusat d’un delicte contra l’honor per injúries greus als policies ha estat un resident de 31 anys per positius en tòxics al volant.

Així mateix, s’ha detingut dues dones no residents de 26 i 29 anys per presentar certificats d’experiència laborals falsos al Servei d’Immigració per obtenir l’autorització temporal de treball.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending